Примафлора. Українська краса
phone
  • (098) 985-57-39
  • (093) 135-14-34
Контакты
  • Примафлора. Українська краса.
  • Наталія Катерина
  • +38 (098) 985-57-39
    Наталія, консультант
    +38 (093) 135-14-34
    Наталія, консультант
  • Написать нам
  • г. Верхнеднепровск, Верхнеднепровск, Днепропетровская область 51600
  • График работы

Крем для ніг

Крем для ніг містить комплекс рослинних олій, екстрактів та вітамінів. Доглядає за ступнями, знімає відчуття втоми. Пом’якшує, зволожує, живить шкіру.
Страна производитель: Ukraine Бренд: Primaflora
Цена: 125 грн. /шт.
Есть в наличии
  • Детальное описание
  • Характеристики
  • Оставить отзыв

Крем для ніг

Дія: забезпечує інтенсивне зволоження навіть дуже сухої шкіри, заживляє тріщини і розгладжує шорсткості, знімає втому зі ступней і відчуття тяжкості в ногах. Рекомендується застосовувати при огрубінні та лущенні шкіри, тріщинах на п’ятках, наявності сухих мозолів та натоптишів.

У його складі велика кількість натуральних речовин, які миттєво вбираються, пом’якшуючи, зволожуючи і освіжаючи мозолисту і загрубівшу шкіру ступней. Ноги більше всього страждають від сучасного ритму, а для кожної людини, що веде активний спосіб життя, доглянуті ступні – не тільки залог здоров’я, але й гарного настрою, впевненості в собі.

Склад:Persea Americana oil (жирне масло авокадо), Urea (мочевина), Retinyl Palmitate Tocopheryl Acetate Linoleic Acid, Linolenic Acid (вітамини А, Е, F), MorindaCitrifoliaSymphytumofficinaleSalviaOfficinalisHederahelixHelianthusAnnusHydrolyzedRiceProteinHydrolyzed Silk Protein, Dimethicone (диметикон), ISOPROPYL PALMITATE (ізопропілпальмітат).

Активні компоненти:

Persea Americana oil (жирне масло авокадо) – багате на вітаміни, легко вбирається. Дуже гарно зволожує суху шкіру і рекомендоване для догляду за її пошкодженими ділянками.

Urea (мочевина) – є натуральным зволожуючим компонентом і відмінним провідником інших біологічно активних речовин. Дефіцит власної мочевини проявляється сухістю шкіри ступней, яка відлущується і тріскаєтся, внаслідок чого виникають мозолі і натоптиші.

Wheat germ Oil refined (олія зародків пшениці) – унікальне природне джерело витамина Е – вітамина молодості, а також вітамінів В1, В6, РР, А. чудовий засіб для сухої та в'янучої шкіри, а також для заживлення ран і тріщин. Має регенеруючі, антиоксидантні та імуномодулюючі властивості.

Vegetable Oil (олія оливкова (рафінований баттер)

    ·добре впитуючись, не забиває пори, що важливо для дихання шкіри,

    ·не викликає алергічних реакцій,

    ·попереджає проникнення в шкіру забрудень

    ·завдяки вмісту антиоксидантів і вітаміну Е попереджає передчасне старіння шкіри і має омолоджуючу дію, що допомагає вирішити проблеми сухої, запаленої та обезводненої шкіри,

    ·знімає біль, в тому числі після спортивних тренувань. З античних часів грецькі атлети розтирали тіло оливковою олією після спортивних змагань.

Retinyl Palmitate Tocopheryl Acetate Linoleic Acid, Linolenic Acid (вітаміни А, Е, F)– ретинол (вітамін А) використовується при атопічних дерматитах, псоріазі, акне, запаленнях. Покращує заживлення ран, тріщин, опіків, обмооржень. Також запобігає фотостарінню і виникненню пігментації, сприяє злущуванню старих мертвих клітин з поверхні шкіри. Цінним фактором є стимуляція ним вироблення у шкірі колагену. Вітамін F – це ненасичені жирні кислоти – линолева, ліноленова і арахідонова, об’єднані під одним найменуванням – від англійського «fat», що значить – «жир». Що стосується впливу вітаміна F на шкіру, то він, завдяки своїй протизапальній дії, заживляє рани і виразки, стимулює процеси регенерації і обмін речовин. Тому його також називають вітаміном краси, як і біотин – вітамін Н. При недостачі вітаміна F покрови шкіри страждають: утворюються виразки, а деяких місцях навіть некрози; порушується пігментація шкіри, так як вироблення мелатоніну не відповідає нормі. Вітамін Е (токоферол з лат. м. - «сприяючий народженню»), глибоко проникаючи в шкіру, надає зволожуючу дію. Покращує стан сухої, старіючої шкіри і допомагає заживляти рани і тріщини.

MorindaCitrifoliaSymphytumofficinaleSalviaOfficinalisHederahelixHelianthusAnnusHydrolyzedRiceProteinHydrolyzed Silk Protein – цепротизапальний комплекс, до складу якого входять екстракти: плодів морінди, кореня живокоста, трави шавлії, листя плюща, квітів соняшника,гідролізат протеїнів рису і гідролізат протеїнів шовку.

Екстракт плодів морінди ( інша назва ноні) містить неймовірну кількість амінокислот (метіонін, аланін, лейцин, ізолейцин, аргінін, лізин, фенілаланін, цистеїн, треонін, гліцин, триптофан, глутамін, валін, тирозин, гістадин, пролін, серин). Захищає від шкідливого впливу навколишнього середовища. Має заспокійливу, зволожуючу і відновлюючи дію, попереджає подразнення шкіри, приводить до внутрішніх кровотеч.

Корінь живокоста, або окопник (у перекладі з грецької) значить «зростатись», а з латинської «зміцнювати»). Його ефективний вплив на рани, що не заживають впродовж тривалого часу пояснюється вмістом у ньому алантоїна. Ця речовина заживляє рани – стимулює їх гранулювання і регенерацію клітин. Велика кількість слизових та дубильних речовин, а також кремнієва кислота сприяє за живлення старих ран.

Екстракт шавлії має пом’якшуючу дію, а також бактерицидною і антитоксичною активністю. Знешкоджує і виводить токсини з клітин шкіри. Нормалізує процеси старіння і відновлення покровів шкіри.

Екстракт плюща зволожує шкіру, покращує кровообіг, зменшує набряки (сприяє виведенню з тканин рідини, що накопичилась в них), має тонізуючий, антибактеріальний і протизапальний ефект.

Екстракт квітів соняшника добре пом’якшує шкіру.

Протеїни рису мають живильну, зволожуючу, пом’якшуючу дію на шкіру, має властивість «ремонтувати» структури пошкоджених тканин, стимулюють в них кровообіг.

Протеїни шовка – це біологічно активна речовина, отримана з шовкових волокон методом гідроліза. Його характерною рисою є дуже великий вміст амінокислоти гліцина, саме з цією особливістю пов’язані зволожуючі властивості шовку (завдяки високій здатності шовка зв’язувати воду). Завдяки малій молекулярній вазі, протеїни легко впитуюються шкірою, снабжая её необходимыми питательными веществами, и восстанавливают поврежденные участки.

Dimethicone (диметікон) – це масляниста речовина, що не має ні запаху, ні кольору. Вона стійка до впливу ультрафіолетового випромінення, у ній не розмножуються бактерії і різноманітні грибки. Надає шкірі м’якість і тривалу оксамитовість, так як довго зберігається на поверхні шкіри, попереджує подразнення і почервоніння шкіри, створює захисну плівку, що не порушує дихання шкіри.

ISOPROPYL PALMITATE (ізопропілпальмітат) – це легка косметична олія з кокоса, використовується проникненню активних компонентів, робить шкіру еластичною і шовковистою.

Також до його складу входять: Emulgade® SE-PF (емульгейд SEPF), Rheocare® C Plus, Glyceryl stearate (and) Potassium stearate (емульсійний воск), Microcare PM5 (антисептик), Glycerin(гліцерин), Parfum oil (парфюмована масляна композиція), Triethanolamin(триэтаноламин), Aqua (вода).

Добавлен: 06 февраля 2016, 20:19
Обновлён: 21 февраля 2017, 18:06

Похожие товары компании:

© 2015 - 2018 Примафлора. Українська краса. | Пожаловаться на содержимое
Создать сайт бесплатно
Сайт создан на платформе ETOV